Tähän osioon laitan kuvia ja tekstiä HAL rungon päivityksestä.

Ko. rungossa oli aikaisemmin kiinni KK2.0 flight controller, joka osottautui loistavaksi controlleriksi kun sen sai säätöihin, mutta tuo gps:llä varustettu APM 2.5 controller poltteli sen verran, että pitihän sellasen kopio sitten HobbyKunkulta tilata.

Noparien ja virranjakolevyn asennusta. Noparit kiinnitin 2 puoleisella teipillä.

IMG_1660-normal.jpgIMG_1661-normal.jpgIMG_1662-normal.jpg


Seuraavaksi tein 2mm akryylilevystä reikäsahalla 105mm ja 70mm kiekot. 105mm levyyn porasin 3mm reiät virranjakolevyn kiinnitysreikien kohtiin jotta sain se runkoon kiinni. Nopareiden ja levyn väliin jäi pieni ilmarako.

Tämän jälkeen porasin samaan levyyn 6mm reiät, johon nuo HK:n vaimennuskumit meni napakasti kiinni.

https://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__37447__General_Purpose_Anti_Vibration_Rubber_w_M3_x_11mm_Screw_and_M3_Nylock_Nut_4pcs_set.html


Kuva%20004-normal.jpg

Kuva%20007-normal.jpg   


Vaimennuskumien reiät kohdistin sen verran reunalle pienempään akryylilevyyn, että HKpilotin kiinnitykselle jäi tilaa. HKpilottiin on tulossa suojakotelo, jolloin kiinnitän tuon controllerin uudelleen 2 puoleisella teipillä pienempään levyyn.

Reikiä paikoilleen mittaillessa täyty pitää mielessä että controller on tultava levyyn keskelle ja suoraan menosuuntaan nähden. Jälkeenpäin tuli mieleen, että olisihan sitä voinut ensin CADillä suunnitella ja tulostaa nuo reikien paikat paperille ja käyttää sitä sitten apuna porailuun.

Vaimennuskumien testausta:

http://www.youtube.com/watch?v=orqqmxVadQw&feature=youtu.be


HKpilotin asennus ylimpään levyyn.

Kuva%20005-normal.jpg


Gps palikan sijoitusta miettiessäni teinkin vielä yhden 70mm akryylilevyn jonka kiinnitin korotusruuveilla controllerin päälle.

Kuva%20015-normal.jpgKuva%20014-normal.jpg

Siinä valmis paketti kasassa.

Kuva%20016-normal.jpg